Superfoodcoachopleiding - Ela Grooteman

Superfoodcoachopleiding met Ela Grooteman

Wil jij ook een eigen bedrijf en financiële onafhankelijkheid?

16 weekse training waarin gewerkt wordt aan alle facetten die je nodig hebt om jouw klanten te begeleiden naar een gezonder, vrijer leven

Bekend van:

Dromen van de start van een eigen bedrijf.

Jezelf ten onderwerken in de druk van de maatschappij. Financiële zorgen over de extra kosten die momenteel op je af komen? Het uitstellen van dromen als het maken van een (wereld)reis of de koop van een huis, boot of camper? Fysiek en mentaal uitgeblust zijn? Het niet leven van je mooiste leven, heeft zijn effect op alle gebieden; thuis, tijdens je sociale contacten en op het werk.

Blijf niet uitstellen, maar creëer voor jezelf een plan B, voor een leven in meer geluk en vrijheid.

Superfoodcoachopleiding

De superfoodcoachopleiding biedt een 16 weekse training waarin gewerkt wordt aan alle facetten die je nodig hebt om jouw klanten te begeleiden naar een gezonder, vrijer leven.

Er wordt tijdens de opleiding gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, waardoor je in je eigen kracht komt te staan en jij op deze manier onder meer een ‘plan B’ creëert voor extra inkomen en het leuke is: de kosten verdienen zichzelf binnen de looptijd van de training terug.

Wat kun je van de opleiding verwachten?

Binnen enkele weken leert Ela jou hoe je een plan B kunt maken om meer financiële vrijheid te ervaren met weinig moeite.

Je runt je eigen business naast je huidige baan of onderneming. Ela geeft jou de nodige handvatten om lekkerder in je vel te zitten. Te stralen en optimaal van het leven te genieten.

Fit & Gezond In 16 weken

Ela begeleidt je naar jouw eigen succesverhaal.

Waarom heb ik hulp nodig?

Wat maakt het zo moeilijk dit zelf te doen?

Iedere dag biedt nieuwe uitdagingen voor iedereen. Sta je niet goed in je kracht, dan zoek je naar bevestiging bij anderen of luister je teveel naar goedbedoelde adviezen over wat je moet doen of waar je voor uit moet kijken. Door hiernaar te luisteren blijf je geloven in je angsten en kom je in een vicieuze cirkel terecht waarin je jouw dromen steeds blijft uitstellen.

Je denkt dat het niet mogelijk is om die dromen uit te laten komen. Je voelt je niet fit en soms zelfs opgebrand. Je financiën brengen je zorgen en je weet dat je de potentie hebt om vrijer te leven, maar je laat de kansen dit te doen soms liggen.

Waarom nu aan de slag?

Het klinkt zo cliché, maar als je op deze pagina gekomen bent, weet je dat je iets veranderen wilt.

Het leven is maar kort. Hoe mooi zou het zijn als jij nu echt doorpakt en aan de slag gaat met het leven van je mooiste leven?

Als je niks veranderT

Blijven doorgaan op de manier die je nu leeft, zorgt ervoor dat je stukje bij beetje steeds verder uitgeput raakt

Met een verkeerde mindset en levenshouding worden problemen groter en  onoverzichtelijker. Ze voeden je met een groter wordend gevoel van onmacht, ontevredenheid en ongeluk.

Wat maakt Ela de juiste partij?

Tijdens de Superfoodcoachopleiding laat ze je kennis maken met haar eigen levensverhaal. Ze ging je voor en is een absolute ervaringsdeskundige. Ook Ela ging door pieken en dalen en zat vast in bepaalde denkpatronen. Dankzij de stap om te starten als superfoodcoach gingen vele, vele dames (en een enkele heer) jou voor. Ze weet exact wat je nodig hebt om uit die vicieuze cirkel te stappen. Ze houdt je scherp en kijkt goed naar wat nodig is voor jou op dat specifieke moment.

En boven alles, zoals Ela zelf zegt: “Ik heb óntzettend veel plezier in wat ik doe. Hou van een persoonlijke aanpak en dat voel en merk je elke keer dat wij elkaar treffen.”

"Ik heb bovendien óntzettend veel plezier en passie in wat ik momenteel doe."

Ervaringen

Luister zelf naar de ervaringen van anderen.

Saskia is in 2021 gestart

Mijn leven ziet er nu toch wel zodanig uit dat ik nu enigszins financiele vrijheid heb door het superfoodsysteem, hier heeft Ela zeker aan bijgedragen.

- Personal Trainer

Dankzij Ela heb ik naast de praktijk een Plan B, dit zorgt ervoor dat ik per maand zo'n € 1.000,- extra heb aan inkomsten. Hierdoor hoef ik minder uren in de praktijk hoef te werken.

- Body Stress Release Practitioner en Ademcoach
Debby is in 2020 gestart
Suzanne is in 2022 gestart

Hou je van uitdaging? Wil je persoonlijke ontwikkeling? Wil je groeien? Ben je een beetje avontuurlijk? Ga de uitdaging aan en kijk wat het je brengt. Ik was in het begin ook onzeker. Ik ben inmiddels 7 maanden bezig en heb al € 10.000,- verdient.

- Natuurgeneeskundig therapeut
Danielle is in 2022 gestart

Ela is echt mijn Hotline geweest de afgelopen weken. Zodra er wat is, helpt ze mij. Ze weet heel goed hoe ze anderen kan blijven motiveren. Ze geeft mij tips hoe ik zelf weer nieuwe mensen kan inschrijven of nieuwe business partners kan helpen ook successen te behalen.

- Onderwijzeres
0 +
Klanten
0 +
Jaar ervaring
0 weken
Resultaat in 16 weken
0 maanden
Binnen 6 maanden succes

Ela en waarom zij?

Maak kennis met Ela Grooteman, meer dan 20 jaar business specialist en in 2020 gestart met het aanbieden van de Superfoodcoachopleiding. Afgelopen jaren heeft zij tientallen vrouwen op weg geholpen naar een nieuwe toekomst als superfoodcoach. Ze inspireerde en motiveerde deze ondernemers en liet ze hun grenzen verleggen.

Dankzij haar eigen ervaring en een probleem met overgewicht kwam Ela in aanraking met het superfoodsysteem en merkte dat zij snel resultaat boekte door deze gezonde voeding toe te passen in haar leven. Zij werd fitter en sterker kreeg meer energie en realiseerde zich dat zij met een combinatie van haar kennis op het gebied van ondernemen en het aanbieden van gezonde voeding veel mensen kan helpen op alle vlakken van je persoonlijke gezondheid zowel lichamelijk als mentaal.

Het aantal aanvragen is behoorlijk groot en groeiende en om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen is Ela gestart met de Superfood Coachopleiding. In dit traject werk je samen met Ela én met andere deelnemers om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, extra inkomsten te verdienen en je sociaal en emotioneel fit te voelen.

Ela is Spreekster, inspirator en motivator, (zie ook de videotestimonials) en heeft ook het Boek "In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen" (2019) geschreven.

Voorbeeld case

Hier ben ik trots op

Een tijdje geleden kwam er een dame op mijn pad. Een personal trainster met veel power, maar tegelijkertijd chronisch vermoeid. Iets wat je van een Personal Trainer niet verwacht. Van alles al geprobeerd en super sceptisch startte zij in 2021 met het superfoodsysteem.

In 6 maanden tijd zag ik haar dankzij de Superfoods uitgroeien naar de supersterke vrouw die ze altijd al van binnen was. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal!

Ze voelt geen financiële noodzaak meer om te werken, maar onderneemt vanuit haar eigen appartement in Spanje vanuit haar hart en eigen passie. In het begin te schuw om zichzelf te profileren op bijvoorbeeld social media, maar nu stralend als nooit tevoren.

Ik ben ontzettend trots op haar, deze dame stal mijn hart en werkt tot op de dag van vandaag veel met mij samen.

Hoe kun je aanmelden?

Schrijf je in voor de Superfoodcoachopleiding en Ela neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Samen met jou wordt gekeken naar jouw wensen en doelen voor de komende periode. Ga je ervoor dan word je ingedeeld in de eerstvolgende Superfood coachopleiding en leer je de medekandidaten kennen.

In wekelijkse zoomsessies neemt Ela je mee in de wereld van social selling, het superfoodssysteem,  persoonlijke ontwikkeling en branding, maak je deel uit van events en ga je al heel snel zelf aan de slag.

Wat kost het?

De kosten voor het superfoodsconcept bedragen om te starten € 495,-

Daarna zijn maand 2 tot en met 4 € 350,- per maand

Hiervoor krijg je persoonlijke business begeleiding van Ela, maak je deel uit van het:

Het is haalbaar om binnen 16 weken al je dromen en wensen waar te maken en je investering van € 495,- terug te verdienen. Ela helpt je graag op weg.

De 10 zekerheden die jij krijgt:

De volgende sessie start in april 2023.

SNEL ANTWOORD OP JE VRAGEN, WEL ZO PRETTIG

Veelgestelde vragen

Deze opleiding is voor elke ondernemende vrouw (of man) die graag mensen helpt, nieuwe dingen leert en open staat voor persoonlijke ontwikkeling. Een vooropleiding is niet nodig.

Dit is niet voor mensen die denken dat dit een quickfix is om snel rijk te worden.
Ben jij gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, dan sta je open voor opbouwende feedback.

Werk vanuit huis, waar je wilt, wanneer je wilt.
Er is geen financiële limiet, er zijn enorme doorgroeimogelijkheden.

Je investeert in de eerste 4 maanden 1545 euro, na 16 weken ontvang je een voucher twv 165 euro die je vrij kan besteden in de webwinkel. Overigens is het streven dat jij deze investering in dezelfde 16 weken terugverdient (en liefst nog meer).

Ela begeleidt je 1 op 1. Daarnaast is er een community met experts die jou ook helpen. We steunen en helpen elkaar, zodat iedereen kan groeien. Daarnaast zijn er veel extra mogelijkheden voor extra training, coaching en live events. Deze worden vooraf aangekondigd. Online extra trainingen zitten bij de prijs inbegrepen, voor live events wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Stappenplan:
1. plan een 1 op 1 zoomcall
2. meld je aan
3. start je business

Wil jij eerst kennismaken?

Vraag hier een 1 op 1 Zoom call van 30 minuten aan

STEL HIER JE VRAAG

Contact

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders