Boek In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen - Ela Grooteman

In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen

Meer zelfvertrouwen, lef & plezier

Start vandaag nog met het realiseren van jouw dromen. Ga voor een leven vol geluk, zelfvertrouwen, lef en natuurlijk veel plezier. In 10 stappen krijg je inzicht in wat jij wilt met je leven. Wie of wat belemmert jou en wat kun je daaraan doen.

€ 17,50

incl. BTW excl. verzendkosten

Woon je in Avenhorn of De Goorn of kom je het boek bij mij ophalen, vul dan de kortingscode 1648 in. De verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.

"Het boek is helder, strak en slim geschreven. Niks meer is nodig aan tekst om te starten. Zit je vast in een droom die niet op gang komt? Dan is dit de gangmaker. I love it!"

Ontdek hoe je zonder veel moeite je leukste leven leeft

Heb je behoefte aan rust, een betere balans, liefde, meer plezier en leuke dingen? Maar loop je steeds vast en heb je het gevoel van ‘is dit het nu?’ Heb je geen idee waar je moet beginnen? Start dan met dit boek.

Bij elke stap krijg je een opdracht. Voor je het weet heb jij jouw droom gerealiseerd!

Ela Grooteman

Ela Grooteman is meer dan 20 jaar business specialist en in 2020 gestart met het aanbieden van de Superfoodcoachopleiding. Ze heeft veel geïnvesteerd in haar eigen ontwikkeling, zodat zij haar leukste leven kan leven. Op een positieve, zelfverzekerde manier met lef en vooral met veel plezier. De lessen waaraan zij het meest heeft gehad, zijn gebundeld in dit boek. Ela weet uit eigen ervaring dat het leven soms moeilijk en hard is. De stappen uit dit boek zijn voor haar de basis van haar leven geworden. 

Afgelopen jaren heeft ze tientallen vrouwen op weg geholpen naar een nieuwe toekomst als superfoodcoach. Ik heb deze ondernemers geïnspireerd, gemotiveerd en grenzen laten verleggen.

"Het boek leest als een trein en zet aan tot nadenken én doen. Het is een grote verzameling van handige tips, trucs, voorbeelden en oefeningen, op een mooie manier in een logische volgorde van 10 stappen gezet. Met leuke citaten tussendoor!"

testimonials

Enkele ervaringen van lezers

"Als je écht verandering wilt in je leven!"

Goed geschreven boek met handvatten om de regie te nemen in je eigen leven. Het is een keuze om je mooiste leven te leven en dit boek helpt je daar echt bij. Voor vrouwen die het nu écht anders willen!! En het mooie is dat je naast het "gewone" boek er ook nog een werkboek en videoserie bij krijgt om je nog meer te helpen.

"Inspirerende stappen"

Het boek van Ela is duidelijk en praktisch. Korte hoofdstukken met uitleg, persoonlijke voorbeelden, inspirerende quotes en een opdracht om zelf concreet de 10 stappen te zetten. Deze opdrachten staan ook in het werkboek, samen met video's, waar je via de link in het boek bij kunt komen.

"Echt een boek waar pit in zit"

Ik ben het boek meteen gaan lezen en al bij eerste hoofdstuk besloot ik mezelf op 1 te gaan zetten. Je wordt meteen aan het werk gezet! Werkboek, facebookgroep en video die er bij hoort, kun je via een link openen. Het zet je aan het denken en moedigt je aan, op naar resultaat!

"10 top tips"

Als je er eenmaal in begint te lezen, leg je het niet meer weg! De stappen zijn niet allemaal nieuw, maar door de manier waarop het is geschreven blijven ze wel goed hangen. De praktijkvoorbeelden en tips zetten aan tot nadenken! Dit boek hoort bij iedere vrouw in de boekenkast te staan!

In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen

Meer zelfvertrouwen, lef & plezier

Start vandaag nog met het realiseren van jouw dromen. Ga voor een leven vol geluk, zelfvertrouwen, lef en natuurlijk veel plezier. In 10 stappen krijg je inzicht in wat jij wilt met je leven. Wie of wat belemmert jou en wat kan je daaraan doen.

€ 17,50

incl. BTW excl. verzendkosten

Woon je in Avenhorn, De Goorn of kom je het boek bij mij ophalen, vul dan de kortingscode 1648 in. De verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders