Over Ela - Ela Grooteman

Ela Grooteman

Business Mentor & Superfoodcoachopleider

Bekend van:

Wat maakt Ela de juiste partij?

Ela Grooteman werkte jarenlang als rechterhand van verschillende directeuren voor grote ondernemingen in de regio West-Friesland (Noord-Holland) en vergaarde hiermee veel kennis over ondernemerschap, doorzettingsvermogen en de valkuilen waar iedere ondernemer tegenaan loopt.

Dankzij haar grote empatische vermogen kan zij vrij snel aanvoelen wat bij jou als individu past en wat je nodig hebt om verder te groeien met je eigen bedrijf of in je persoonlijke ontwikkeling.

Afgelopen jaren begeleidde Ela duizenden mensen naar meer succes. Daarnaast is Ela moeder van twee gezellige tieners, een levenslustig persoon die niet steeds hetzelfde wil blijven doen. Drang naar vernieuwing en het maken van mooie reizen maken Ela blij.

Ela houdt van aanpakken, praktisch en efficiënt werken en een open en eerlijke communicatie. Dit houdt in dat zij van haar deelnemers verwacht dat zij ook zelf lekker in actie komen. Om hulp vragen, resultaten delen en bewust aan de slag gaan met het nemen van de voor hen juiste stappen.

"Ik heb bovendien óntzettend veel plezier en passie in wat ik momenteel doe."

0 +
Klanten
0 +
Jaar ervaring
0 weken
Resultaat in 16 weken
0 maanden
Binnen 6 maanden succes

Plan een zoomgesprek in

Heb je de knoop doorgehakt? En vind je het leuk meer te weten te komen over de Superfoodcoachopleiding of wat Ela voor je kan betekenen?

Tijdens dit gesprek legt Ela je uit wat de opleiding inhoudt, maar stelt vooral veel vragen aan jou! Wat zijn jouw dromen en wensen welke je uit wil laten komen? Is het een streefgewicht? Een gezonder leven of droom je van meer financiële onafhankelijkheid? Vertel het Ela tijdens het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek en maak je dromen waar!

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders