Kennismaken - Ela Grooteman

Plan een zoomgesprek in

Heb je de knoop doorgehakt? En vind je het leuk om meer te weten te komen over de Superfoodcoachopleiding of wat Ela voor jouw kan betekenen?

Tijdens dit gesprek legt Ela je uit wat de opleiding inhoudt, maar stelt vooral veel vragen aan jou! Wat zijn jouw dromen en welke wensen wil je laten komen? Is het een streefgewicht? Een gezonder leven of droom je van meer financiële onafhankelijkheid? Vertel het Ela tijdens het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek en maak je dromen waar!

Kennismaken met Ela?

Bruisend, enthousiast, positief en vol vrouwenenergie en levenservaring. Ela kent het klappen van de zweep en weet waar jij nu voor staat. Dit maakt samenwerken met haar iedere dag tot een feestje. Ela leeft zich in in jouw wensen en situatie, kijkt naar wat jij nu nodig hebt om op pad te gaan, op dit pad te blijven en stimuleert en begeleidt je gedurende het hele traject.

Ela Grooteman is een bekend in heel Noord-Holland en maakte vele dromen waar. Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen in het NHD, de Telegraaf of in bladen zoals de Flair en Vriendin. Ook schreef Ela het motivatieboek: “In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen” in 2019. Zeer de moeite waard om te lezen!

Ela is spreekster, inspirator en motivator (zie ook de videotestimonials) en heeft ook het Boek "In 10 stappen van stiekem dromen naar echt doen" (2019) geschreven.

Wat motiveerde anderen om met Ela een eerste gesprek in te plannen?

Luister zelf naar de ervaringen.

Sonja is in 2022 gestart

Mocht je nog twijfels hebben, probeer ze overboord te gooien. Neem contact op, stel je vragen, kijk wat het voor je doet en blijf dichtbij jezelf. Ga het gewoon proberen! Ik denk dat je na twee weken al een heel mooi resultaat gaat zien.

- Opleidingscoach Rabobank

Samenwerken met Ela zou ik zeker aanbevelen. Zowel voor het stukje persoonlijke ontwikkeling als het opzetten van een eigen business. Als iemand twijfelt om klant te worden zou ik zeggen: niet twijfelen! Ik heb zelf in het begin ook heel erg getwijfeld, maar ik ben heel blij dat ik ja gezegd heb.

- Body Stress Release Practitioner en Ademcoach
Debby is in 2020 gestart
Deel jouw dromen & wensen

Ela motiveert je om na te denken over jouw dromen

Bovendien heeft ze zelf een heel inspirerend verhaal te vertellen. Haar energie is aanstekelijk. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en geeft je direct meer inzicht in jouw wensen en doelen.

Kies je niet direct voor de superfoodcoachopleiding? Geen probleem, dan heb je in ieder geval handvatten voor de komende periode om lekker mee aan de slag te gaan!

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders