Zit jij wel eens met je handen in je haar? - Ela Grooteman

Het houdt me bezig.

Zoveel zelfstandig ondernemers die binnen 4 jaar de handdoek in de ring gooien (zo’n 70%!).

Je hebt potentie en je hebt de mogelijkheden, wat maakt dan toch dat het je niet lukt. Dat er te weinig omzet gedraaid wordt. Dat je te lang blijft afwachten.

Ook ik zit wel eens met mijn handen in mijn haar, dan zie ik het echt niet meer zitten. Dan heb ik iemand nodig die me een spreekwoordelijke schop onder mijn kont geeft. Of ontspanning en ruimte om inzichten te krijgen waarmee ik door kan gaan. Zodat ik weer in de actiestand kom.

En dat is waar het om gaat denk ik. De actiestand. Als jij het wilt maken dan zal je dat zelf moeten doen. Achterover zitten en wachten totdat de klanten vanzelf naar je toe komen is maar voor heel weinig ondernemers weggelegd.

Zorg dat je niet met je handen in het haar blijft zitten maar zoek voor jezelf naar mogelijkheden om in de actiestand te komen, telkens weer.

Ik ga even een rondje fietsen, frisse neus halen en achter de laptop vandaan. Nieuwe energie opdoen en mijn handen uit mijn haar halen :-).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders