Pas je wel op…

Je hebt geen idee of dat wel goed gaat allemaal. Weet je dat zeker? Is het wel veilig? Hoezo heb je dat nodig?

Dat waren reacties toen de eerste manieren van mail geintroduceerd werden. Er ging een wereld voor veel mensen open, iets wat je je nu echt niet meer voor kan stellen. Sterker nog, kan jij je nog herinneren dat je eerst niet eens naar mensen buiten het bedrijf waar je werkte kon mailen?

De allereerste email werd in 1971 gemaakt en verzonden, het duurde nog tot 1995 voordat er steeds vaker van email gebruik werd gemaakt.
Zelf maakte ik mijn eerste privé emailadres in 1999 aan. Niet veel mensen in mijn omgeving hadden in die tijd een privé emailadres.


Toen ik besloot om 3 maanden alleen op reis te gaan naar Australië en Nieuw Zeeland, leek een emailadres mij ideaal. Op dat moment stond email in Nederland echt nog in de kinderschoenen. Mij werd geadviseerd vooral een emailadres te nemen waarmee niemand kon herleiden dat ik het was. Er was toch nog een bepaalde angst onder de mensen.

Het duurde niet lang of het emailadres queen_of_travel werd geboren. Ik ging tenslotte op reis en was vast en zeker van plan vaker te reizen.

Nu ruim 20 jaar later, heb ik ruim 13% van de landen van de wereld gezien (daar zijn echt toffe apps voor). Maar goed, 13 % met zo’n emailadres…. dat kan veel beter 🙂

De hele week als ik Gmail opstart krijg ik in beeld dat Gmail bijna 15 jaar bestaat! Dat doet mij er aan denken dat ik ook feest mag vieren. Ik heb dit jaar al 20 jaar een prachtig emailadres. Een emailadres wat prachtige herinneringen met zich meebrengt. En ook de reminder aan mezelf, dat ik weer meer mag reizen.

Ibiza staat al een tijdje op mijn lijstje, dus heb ik spontaan een ticket geboekt en ik zit daar gewoon volgende maand.  In de zomer naar Duitsland en tussendoor wil ik meer van Nederland zien. Genieten, leuke dingen doen en dromen uit laten komen.

Luxe? Zeker.
Verdient? Ik vind van wel.

 

GENIET VAN HET LEVEN WANT HET DUURT MAAR EVEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders