Nooit meer uitstellen - Ela Grooteman

Als de kinderen er niet waren, dan was ik allang voor mezelf begonnen.
Als ik geen huisdieren zou hebben was ik allang op wereldreis gegaan.
Als ik meer tijd zou hebben had ik het zeker al gedaan en als ik meer geld zou hebben dan zou ik iemand inhuren om die vervelende huishoudelijke klussen voor me te laten doen.

Uitstellen, we doen het allemaal. We houden elkaar en vooral onszelf het meest voor de gek met excuses, het ene excuus nog beter dan het andere.

Stel je nou eens voor dat je je kinderen bij je roept en dat je tegen je kinderen zegt, als jullie er niet geweest waren dan had ik het allang gedaan. Hoe zou dat voelen voor je kinderen?

Ook ik stel werkzaamheden voor me uit, vooral vervelende klusjes waar ik tegenop zie. Stom, want als ik het gedaan heb dan krijg ik altijd zo’n fijn gevoel van binnen, dan ziet de hele dag er veel beter uit, smaakt me koffie beter en heb ik het gevoel alsof ik de hele wereld aan kan. Wat maakt dan toch dat we steeds maar blijven uitstellen?

Vrijdag 6 juli geef ik een gratis webinar waarin je 10 tips krijgt om nooit meer uit te stellen. Er zitten gegarandeerd tips voor je bij die je aanspreken en die je in jouw leven kan toevoegen.

Deelname is gratis. Je kan gewoon op je laptop of mobiel meekijken, luisteren en vragen stellen.
Ben je nieuwsgierig naar mijn tips maar kan je vrijdag niet, schrijf je dan gerust in, want dan kan je het webinar later terug kijken.

Aanmelden kan via: https://elagrooteman-nl.webinargeek.com/nooit-meer-uitstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders