Besteed jij werk uit? - Ela Grooteman

Hulp bij de belastingaangifte. In de tuin of huishouding. Hulp van een glazenwasser of iemand die jouw strijk doet.
In mijn privé omgeving zie ik veel mensen die zaken uitbesteden en automatiseren. Denk ook eens aan de vaatwasser. De boodschappenservice. Online shoppen. We veroorloven onszelf deze luxe. En terecht. Onze tijd is schaars. Tijd vliegt voorbij en komt niet meer terug.

Gun jij jezelf als ondernemer deze luxe ook? De meesten niet. Ik wel. Natuurlijk kan ik alles zelf doen. Maar in de tijd dat ik met mijn aangifte loop te hannesen verdien ik geen geld. Het kost me elke keer veel tijd en frustratie. Mij geeft het veel rust en ruimte om dit uit te besteden.

Besteed jij randzaken uit? Of blijf je alles zelf doen?

Natuurlijk kost het geld om zaken uit te besteden. In ruil daarvoor krijg jij ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Je krijgt meer focus en minder afleidingen. Meer structuur, meer tijd en meer rust.

Mijn expertise is tijdbesparend werken. En dat gun ik iedereen. In elk bedrijf zijn er zaken die beter geregeld kunnen worden. Wat is jouw energievreter? Begin eens met 1 ding op te pakken en uit te besteden. Ik help je er graag bij. Wil je een keer sparren? Laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ela Grooteman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders