Niet rennen maar plannen. - Ela Grooteman

Niet rennen maar plannen.

Mag ik niet meer rennen?

Afgelopen weekend sprak iemand mij aan over mijn motto niet rennen maar plannen. Ik kreeg de vraag of hij nu niet meer mocht rennen. Ik vind dit soort vragen heerlijk. Hij bedoelde natuurlijk niet rennen. Hij bedoelde hardlopen. Het verschil tussen rennen en hardlopen is enorm.
Zoek maar eens op in het woordenboek. Bij rennen staat ‘rennen om de trein te halen.’ Rennen suggereert dat je ‘te laat’ bent of haast hebt. Hardlopen betekent een tijd lang hard lopen.

Het leuke van hardlopen is dat mensen dit vaak heel goed plannen. Met behulp van een app. Of een trainingsschema afgestemd op een komende wedstrijd. Dat hardlopen kan je dan heel goed plannen. Maar hoe gaat het plannen op je werk of in privé situaties?

Ik ga straks lekker een stuk hardlopen. Wat is jouw planning voor deze middag?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ela Grooteman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches