Retreat 3-4-5 april 2020 - Ela Grooteman

3, 4 en 5 april 2020
Deze foto is van de training afgelopen december in Hotel Zuiderduin. Ben jij er als vrouwelijke onderneemster in april bij?

Super leuk dat je interesse hebt om op retreat te gaan. Dit is een unieke kans om even helemaal de tijd voor jezelf te nemen. In een fijne relaxte omgeving, met gelijkgestemden, namelijk andere vrouwelijke ondernemers. Waar je tijd en ruimte krijgt om in verbinding te komen met jezelf en tot de juiste inzichten te komen. Een ervaring die je altijd bij je draagt.

3 dagen voor jezelf, jouw dromen, jouw doelen

Ik hoor en zie jou

Tijdens dit retreat krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Jij kunt je verhaal delen, vragen stellen en je persoonlijke situatie bespreken.

Met gelijkgestemden

We zijn met maximaal 10 vrouwen (sorry mannen :-). Ontdekken, inspireren, betrekken en motiveren.
Together you are more.

Voldoende tijd voor jezelf

Tijdens dit weekend heb je ook voldoende tijd voor jezelf zodat jij aan jouw droom kunt werken. Geniet van de faciliteiten van het hotel, het strand of de natuur.

Dit retreat is voor jou

Als je rust, ruimte en tijd wilt om te werken aan jouw dromen en doelen. Het leven dendert maar door en zeg nu zelf, wanneer is de laatste keer dat jij eens echt de tijd voor jezelf genomen? Zonder allerlei verplichtingen of afleidingen. 

Kan je wel wat hulp gebruiken omdat je vastloopt of omdat je wel een liefdevolle schop onder je kont kunt gebruiken? Weet je niet precies wat je wilt of je weet het wel maar weet je niet hoe? Door de oefeningen, opdrachten en de training zet jij van alles in gang.

Na dit weekend met gelijkgestemden weet jij wat je wilt en hoe je daar kan komen. Je bent er voor jezelf.

Er is voldoende ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Sterker nog, iedereen krijgt de mogelijkheid haar case voor te leggen en feedback te krijgen van de andere enthousiaste ondernemende deelneemsters.

Gun jezelf dit weekend, dit waardevolle kado, lekker de tijd voor jezelf! 

 

Waar gaan we naar toe, wat krijg je?

We verblijven in 4 sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee 

Behalve het retreat met waardevolle informatie, oefeningen en begeleiding zit bij het arrangement inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Heerlijke hotelkamer met fijn beddengoed en handdoeken
  • 2 x Diner met drankje en aansluitend koffie/thee
  • 2 x Buffet ontbijt
  • Heerlijke lunch op zaterdag
  • Met gelijkgestemden aan de slag met jouw dromen
  • Voldoende eigen tijd om naar het strand te gaan (100 meter lopen), het centrum van Egmond te ontdekken of juist te genieten van de faciliteiten van Zuiderduin zoals de wellness, sauna, zwembad of fitness.

Een kleine greep van deelneemsters die aan het eind van de training vertellen wat zij van de één daagse training vinden.

December 2019

Over Ela

Ela is expert op het gebied van praktisch en efficiënt werken. Ze is open, eerlijk en heeft humor. Ze zorgt altijd voor interactie, betrekt iedereen bij de training en oefeningen en stelt prikkelende vragen. Ela helpt ondernemers en het MKB met het realiseren van hun dromen en doelen. Dit doet zij 1 op 1, in groepen, voor langlopende perioden of juist korte projecten. Daarnaast geeft zij één daagse trainingen. Dit is de eerste keer dat Ela een retreat organiseert! Een droom die uitkomt.

Het is mijn missie dat alle ondernemende vrouwen in hun kracht gaan staan. Dat ze weten wat ze willen, dat durven uitspreken en het vervolgens gaan doen. Ik help je daar graag bij. 

In februari ben ik 44 jaar geworden, een magisch getal. Jesper en Isis zijn mijn twee prachtige kinderen en ik heb een fantastische lat relatie met Jacco. Ik houd van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Verder ben ik altijd bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik leef mijn leukste leven.

DSC08384

Wat anderen over mij zeggen

make your own magic, every day

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Ik werk met ondernemers, of mensen die een onderneming willen starten. Je kunt kosten tot 5 jaar terug nog opvoeren als bedrijfskosten als je nu nog geen bedrijf hebt.
Ben je in loondienst dan kun je aan je werkgever vragen of deze kosten vergoedt worden.

Als je twijfelt, bel me dan even op 06-17618804. Dan bespreken we samen of dit retreat waardevol voor jou is. 

Helaas voor alle mannen, ik heb besloten dit retreat alleen voor vrouwen te organiseren. 

Je bent van harte welkom op mijn één daagse training

Omdat het de eerste keer is dat ik een retreat organiseer houd ik de prijs laag. De meeste kosten zitten in het vier sterren hotel, eten en drinken. De prijs is all in. Daarnaast zijn er kosten aan voorbereiding, materiaal, website, de training etc.

We zijn met maximaal 10 personen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Waar krijg je dat tegenwoordig nog voor deze prijs?

Tijdens de groepsbijeenkomsten zijn we met maximaal 10 deelnemers. Juist om iedereen te kunnen betrekken bij de oefeningen en ook iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.
Mijn trainingen zijn altijd interactief, ik verwacht van jou een actieve bijdrage, zodat we er samen een super weekend van maken.
Als bonus krijg je tijdens dit weekend de kans – als je dat wilt – om jouw case voor te leggen aan de groep. Hierover ontvang je nadere informatie.

We verblijven bij 4 sterren hotel Zuiderduin, Strandweg 52, Egmond aan Zee.

Aanvang is vrijdag 3 april vanaf 16.00 uur. Je kunt vanaf 15.00 uur in je kamer. Natuurlijk kun je er zelf ook al een heerlijke relaxdag van maken. De kennismaking en training start om 16.00 uur en loopt door tot in de avond.

Zaterdag hebben we de hele dag training. Met voldoende vrije tijd om te relaxen.

Zondagochtend hebben we de laatste training, we nemen afscheid rond lunchtijd.