Training Je mailbox de baas - Ela Grooteman

JE MAILBOX DE BAAS

Live trainingsdag (halve dag)

EMAIL MIJ VOOR DE EERSTVOLGENDE DATUM OF EEN BEDRIJFSTRAINING

ALTIJD EEN LEGE MAILBOX

Ben jij ook zo vaak te veel tijd kwijt aan onbelangrijk werk? Laat ook jij je steeds afleiden door je mailbox? Ontdek in een halve dag alle geheimen van Outlook. Maak korte metten met jouw overvolle mailbox die je veel stress, energie en frustratie geeft. Zorg voor een efficiënte tijdsbesteding en laat je voortaan niet meer de hele dag afleiden. Voorkom dat je afspraken vergeet en constant blijft zoeken naar  ‘verloren’ emails. 

De oplossing: altijd een lege mailbox. Ontdek alle geheimen van Outlook in een halve dag.

Alle voordelen van het volgen van deze trainingsdag

We gaan samen aan de slag.
We richten jouw mailbox optimaal in, zodat voortaan altijd alles terug te vinden is.
Je leert technieken die je helpen jouw mailbox leeg te houden zodat jij voortaan de baas bent over jouw mailbox, niet andersom.
Na deze training kan jij slim en snel je mail verwerken.
Je hoeft nooit meer te zoeken naar die ene mail met begroting of offerte die je nu nodig hebt.
Outlook heeft geen geheimen meer voor je.
Je zet Outlook voortaan in als handig hulpmiddel en hebt daardoor meer tijd over voor belangrijkere zaken.

Over de training

Heb jij het gevoel dat jouw mailbox je dagelijks teveel tijd en energie kost, dan is deze training zeer geschikt voor jou.

Wil jij graag minder tijd kwijt zijn aan jouw mailbox en meer tijd  voor ander belangrijker werk? Lees snel verder.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE TRAINING?

  • Jij bent voortaan jouw mailbox de baas, vanaf nu laat jij je niet meer afleiding door jouw mailbox
  • Je ontdekt tips en trucs waardoor je voortaan veel minder tijd kwijt bent aan jouw mailbox
  • Je bespaart veel tijd zodat je die kan besteden aan belangrijker werk
  • Je hebt minder last van stress en frustratie
  • Je hebt veel meer overzicht

Wil jij meer weten?

Vul je naam en emailadres in
dan neem ik contact met je op.

Over Ela

Ela Grooteman
Ela Grooteman is expert op het gebied van efficiënt werken. Zij heeft bij grote en kleine bedrijven veel impact gemaakt door zaken efficiënter in te richten. Ze begeleidt zelfstandig ondernemers en bedrijven hierin, zowel op projectmatige basis, 1 op 1 of in trainingsvorm. Opdrachtgevers zijn o.a. ING bank, Holland Casino, Automotive, Holland Village Tours, Jump XL, Monkeytown, Van Oord, Yobz en veel zelfstandig ondernemers.
Een opgeruimde mailbox geeft rust en overzicht

Wil je 1 op 1 aan de slag, samen met een groep collega’s of bij een halve dag training mee doen? Laat je wensen weten en ik neem contact met je op.

Wat anderen over de trainingen van Ela zeggen

Jouw mailbox de baas zijn?

Veelgestelde vragen

Zeker! Met de juiste begeleiding en indeling gaat het jou lukken. Je hebt misschien zelf al eens een poging gedaan om je mailbox de baas te zijn. Dit is niet gelukt omdat je geen begeleiding hebt gehad en snel weer in je oude patroon vervalt. Na deze training kun je het zeker volhouden.

De training is een praktische actieve training. Neem je laptop mee zodat je direct alles wat je leert kunt toepasen in jouw mailbox. Op die manier kun je direct de volgende dag verder met je werk en deze nieuwe werkmethode. Een kladblok en pen is altijd handig uiteraard. 

Heb jij het gevoel dat jouw mailbox je dagelijks teveel tijd en energie kost, dan is deze training zeer geschikt voor jou. Ben jij iemand die graag minder tijd kwijt wilt zijn aan je mailbox en meer tijd wilt voor ander belangrijk werk, ook dan is deze training zeer geschikt voor jou. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Jouw frustratie is je mailbox, dat gaan we in deze training oplossen.

Op dit moment geef ik alleen bedrijfstrainingen. Elke training maak ik op maat aan de hand van input van de deelnemers en de wensen van de opdrachtgever. 

Wil je een 1 op 1, bel mij dan op 06-17618804.
Wil je een keer aansluiten bij een training? Op dit moment heb ik geen training gepland met open inschrijving. Mail me even, dan gaan we kijken wat er mogelijk is. Mijn emailadres is ela@elagrooteman.nl

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy