10 meest gemaakte fouten - Ela Grooteman

YES jij wilt voor jezelf beginnen!

START SMART

Download nu GRATIS de 10 meest gemaakte fouten van startende ondernemers. 

  • Ontdek de meest gemaakte fouten van startende ondernemers.
  • Ontvang direct tips hoe je de meest gemaakte fouten kan voorkomen en wat je juist WEL kan doen.
  • Lees dit e-book zodat jij een vliegende start kan maken.
  • Gun jezelf dit kado, lees het in ca 10 minuten en bespaar jezelf daarmee per direct veel tijd, frustratie en missers.
  • Vraag het e-book NU aan en start meteen met deze waardevolle lessen en tips. Deze heb ik voor jou samengesteld uit interviews met verschillende ondernemers uit diverse branches.

Na het lezen van de 10 meest gemaakte fouten van startende ondernemers kan jij een SMART START met jouw bedrijf maken. 

HELP JEZELF EN LEES DE 10 MEEST GEMAAKTE FOUTEN VAN STARTENDE ONDERNEMERS

“Ik wil super graag voor mezelf beginnen, maar wat moet ik nu eerst doen en hoe doe ik dat eigenlijk? Een website maken of eerste ondernemingsplan, heb je eigenlijk meteen een aparte bankrekening nodig? Wat zullen mijn vrienden er eigenlijk van vinden? Misschien ben ik toch nog niet goed genoeg en moet ik nog even wachten tot…. “

Mijmeringen die veel mensen in hun hoofd hebben, belemmerende gedachten waardoor je net niet die ene stap gaat zetten. 

Weet in ieder geval dat je niet de enige bent met deze gedachten. Heel veell starters lopen tegen dezelfde obstakels, vragen en onzekerheden aanlopen. Daarom heb ik diverse interviews gehouden waaruit dit document ontstaan is. Als jij jezelf 10 minuten de tijd gunt om dit e-book te lezen dan weet ik zeker dat je daarmee veel tijd, frustratie en missers gaat besparen. Gun jezelf dit kado. 
 Vraag het e-book de 10 meest gemaakte fouten van startende ondernemers gratis aan zodat jij een vliegende start kan maken en niet in de valkuilen stapt.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ELA

"Hoi Ela, Ik wilde je gewoon even mailen! Gewoon om te laten weten dat ik je informatie helder en duidelijk vind. Het helpt me om goed na te denken over de verschillende onderwerpen en soms heb ik er nog geen antwoord op, maar dat geeft niet. Ik merk dat ik zo wel steeds meer een beeld ga vormen van het hoe, wat, waar, wanneer, waarom. Het is lekker praktisch en realistisch en dat vind ik fijn. Ik zie veel dingen op internet voorbijkomen dat mensen je gouden bergen beloven, maar ze vergeten er bij te zeggen dat zo'n gouden berg niet van de ene op de andere dag te realiseren is... Dus dankjewel voor je inspiratie!"
Anjo de Bruijckere
"Hoi Ela, Dank je wel voor je tips, inspiratie en je enthousiasme. Ik werk op dit moment in loondienst, maar ik wil voor mezelf beginnen. Actie in de taxi is voor mij zeker nodig omdat ik graag meteen met klanten wil samenwerken. Ik blijf je zeker volgen en nogmaals bedankt voor al je waardevolle informatie!"
Marlou Otto

FB

Cookies, we love them. Jij ook? We zijn verplicht je deze vraag te stellen, helaas. Na deze melding gaan we gewoon weer met een bikini body de zomer in.

Privacy policy