Over Ela - Ela Grooteman

Over Ela

ELA GROOTEMAN​

Ik help ondernemers hun dagelijkse management efficiënter in te richten. Zodat jij meer tijd krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Als expert op het gebied van tijd- en kostenbesparend werken merk ik dat ondernemers dagelijks veel tijd kwijt zijn aan allerlei bij- en randzaken. En dat vind ik ontzettend zonde. Waarom zou je zelf de boekhouding en administratie blijven doen? Het veroorzaakt stress en veel frustratie. En het kost je daardoor veel te veel tijd. Is het bij jou niet de administratie dan is het je website of je nieuwsbrief. Of misschien ben jij altijd aan het zoeken naar dat ene document. Of verdwaal jij in je eigen mailbox tussen al die mails die er nog staan?

Bij diverse kleine en grote bedrijven heb ik structuur aangebracht. Ik combineer informatiestromen waardoor er uiteindelijk veel efficiënter gewerkt kan worden. Het is logisch dat dit in eerste instantie een tijdrovende klus is. Echter zodra het systeem werkt ontdek je dat je direct tijd bespaart. Omdat je zelf in je eigen bedrijf je eigen systemen hebt gemaakt zie je niet meer waar je tijd kunt besparen. Het is heel lastig om dit zelf te ontdekken. Toch weet jij het wel. Jij weet wat jou energievreter is. Je weet alleen niet hoe je daarvan af kunt komen. Ik help jou definitief af te rekenen met jouw energievreters.

BIJ MIJ KUN JE TERECHT VOOR KORTLOPENDE EN LANGLOPENDE TRAJECTEN..

KORTLOPENDE PROJECTEN

We plannen een aantal sessies in waarbij ik jou help de vinger op de zere plek te leggen. Vervolgens brainstormen we over oplossingen en mogelijkheden. Daardoor kan jij weer verder daar waar je nu (steeds) vast loopt. Behalve alle ideeën die in de brainstormsessie besproken worden kom ik ook met concrete tips en tools die jij kunt implementeren in jouw bedrijf. Ik kan je helpen met implementeren of je doet dat 

Andere kortlopende projecten zijn bijvoorbeeld het inregelen van jouw mailbox, zodat je voortaan een overzichtelijke mailbox hebt. Het herinrichten van jouw computer (of cloud) zodat je altijd al jouw documenten snel terug kunt vinden. Het standaardiseren van veelgebruikte documenten. Het plannen en organiseren van een (eenmalig) event. Het opzetten van een back office. etc.

LANGLOPEND TRAJECT​

Ik werk op structurele basis samen met jou aan jouw bedrijf. We kijken naar jouw doelstellingen. Ik ondersteun op basis van een vast aantal uren per week/maand. Jouw tijdvreters neem ik uit handen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het structureel uit besteden van: online/offline marketing, standaardiseren documenten, nieuwsbrieven of blogs redigeren en publiceren, offertes of overeenkomsten uitwerken, email bijhouden en beantwoorden, plannen en organiseren, etc.

Wil je eerst weten of ik de juiste persoon ben voor jou? Of dat we ‘een klik’ hebben? Telefonisch of via Skype kunnen we kennismaken.
- Ela Grooteman -

Over Ela

Mijn ouders hebben altijd een eigen bedrijf gehad. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Toch duurde het even voordat ik de stap zelf zette. Sinds 2011 ben ik onderneemster. Ik weet wat het is om CEO, secretaresse en uitvoerder in mijn eigen bedrijf te zijn. Natuurlijk kan ik alles zelf doen. In het begin deed ik ook alles zelf. Inmiddels weet ik beter en heb ik een goede balans gevonden tussen mijn werk en privé. Ik weet ook dat de kracht juist zit in zaken uit besteden. Ik weet wat mijn valkuilen zijn.

Naarmate je langer bezig bent kom je daar vanzelf achter. Misschien wil jij het nog niet voor jezelf toegeven. Maar als je eerlijk bent naar jezelf, vraag jij je dan wel eens af waar jij echt blij van wordt? Wat vind jij het leukste om te doen? Waar verdien jij je geld mee? Gun jij jezelf wel eens de tijd om stil te staan bij dit soort vragen of blijf je altijd maar door rennen.

Een ondernemer kan alleen groeien als hij investeert in zijn bedrijf.

MIJN MOTTO: NIET RENNEN MAAR PLANNEN​

Samen aan de slag? Neem contact op

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy